Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vissnniowy Sad Szubienice!
433 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Domenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov onderschept slim de pass. Chonov speelt de bal door. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pyykkö probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte rent richting de bal. Nolfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nolfi krijgt een gele kaart. Bahamonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bahamonte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:1

9e minuut.
Bahamonte is nu in balbezit. Nolfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahamonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bahamonte neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:2

11e minuut.
Chonov speelt de bal door. Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta speelt de bal door. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Linkert kopt de bal weg. Pyykkö heeft problemen om de bal te vangen. Pyykkö passt de bal met de wreef. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Sygiet geeft een hoge lob. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Bahamonte rent richting de bal. Nolfi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nolfi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:3

33e minuut.
Sap rent richting de bal. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Bahamonte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:4

35e minuut.
Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Pobuta speelt de bal door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Kaercher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:5

38e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert rent richting de bal. Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. Kaercher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:6

39e minuut.
Chonov onderschept slim de pass. Chonov geeft een hoge lob. Pyykkö kopt de bal weg. Pobuta rent richting de bal. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Andreoli is nu in balbezit. Wagemakers onderschept slim de pass. Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 83%, Szubienice! 17%.
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:6

47e minuut.
Pyykkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyykkö speelt de bal door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Kaercher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:7

53e minuut.
Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte passt de bal zonder na te denken. Chonov geeft de bal voor. Bahamonte probeert de bal met de borst te controleren. Bahamonte schiet op doel. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Bahamonte rent richting de bal. Lipták is nu in balbezit. Bahamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta passt de bal in één keer door. Pyykkö probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bahamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici schiet op doel. Kaercher bokst de bal weg.

62e minuut.
Psaila rent richting de bal. Pyykkö onderschept slim de pass. Pyykkö passt de bal zonder na te denken. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Sygiet geeft een hoge lob. Chonov rent richting de bal. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Davidovici speelt de bal door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lipták ... Strafschop! Lipták krijgt een gele kaart. Bahamonte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bahamonte kan niet meer verder spelen. Hankla komt het veld opgelopen. Pobuta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pobuta speelt de bal door. Hankla heeft problemen om de bal te vangen. Lipták rent richting de bal. Hankla verovert de bal door een tackle van achteren. Hankla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 77%, Szubienice! 23%.
Vissnniowy Sad - Szubienice! 0:8