Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Kurów BUŚKA TEAM
4-4-2 Tactiek git 1
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gábor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fundakowski. Gábor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juszczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gábor is nu in balbezit. Gábor haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:1

12e minuut.
Kitka heeft problemen om de bal te vangen. Gábor rent richting de bal. Kitka is nu in balbezit. Gábor onderschept slim de pass. Gábor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szepesi is nu in balbezit. Nuzzolese begaat een overtreding. Szepesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Szepesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gábor kan de bal niet met de borst controleren. Gábor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Gábor de bal. Serocki onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrlich met de inworp. Juszczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tuvaoğlu onderschept slim de pass. Tuvaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gábor is nu in balbezit. Gábor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:3

28e minuut.
Herrlich rent richting de bal. Herrlich met een sublieme pass. Klungelig pakt Gábor de bal. Gábor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Niźnik de bal. Cichoński probeert naar een medespeler te passen. Dziekanowski rent richting de bal. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Juszczak kopt de bal weg. Händel heeft problemen om de bal te vangen. Fundakowski is nu in balbezit. Händel verovert de bal door een tackle van achteren. Händel draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 71%, BUŚKA TEAM 29%.
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:4

46e minuut.
Beeken komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Juszczak passt de bal met de wreef. Floris rent richting de bal. Herrlich is nu in balbezit. Herrlich geeft de bal voor. Olavesen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Händel rent richting de bal. Händel passt de bal in één keer door. Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olavesen geeft de bal voor. Beeken springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Olavesen speelt de bal door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak geeft de bal voor. Beeken krijgt zijn hoofd ertegen. Lăscărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:5

53e minuut.
Olavesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak geeft de bal voor. Händel is nu in balbezit. Händel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Herrlich geeft een lange en hoge pass. Händel heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Beeken is nu in balbezit. Beeken schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Händel de bal. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kiljan passt de bal zonder na te denken. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak met een sublieme pass. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Juszczak de bal. Ouhssine is nu in balbezit. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak geeft de bal voor. Händel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Herrlich is nu in balbezit. Herrlich passt de bal zonder na te denken. Beeken rent richting de bal. Beeken schiet op doel. Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:6

69e minuut.
Olavesen speelt de bal door. Daar is Beeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken verovert de bal door een tackle van achteren. Beeken schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:7

71e minuut.
Floris rent richting de bal. Floris passt de bal in één keer door. Herrlich met een sublieme pass. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Serocki de bal. Beeken is nu in balbezit. Beeken schiet op doel. Lăscărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Olavesen kopt de bal weg. Händel rent richting de bal. Händel passt de bal zonder na te denken. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Szepesi rent richting de bal. Szepesi geeft een lange en hoge pass. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Nuzzolese geeft de bal voor. Cichos geeft een lange en hoge pass. Händel kopt de bal weg. Beeken kan de bal niet met de borst controleren. Beeken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 72%, BUŚKA TEAM 28%.
Lzs Kurów - BUŚKA TEAM 0:7