Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever Grudix Jawor
451 Tactiek 4-5-1v2
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten matig
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik speelt de bal door. Grzelak heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kudzia speelt de bal door. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik passt de bal in één keer door. Puslācis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puslācis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Uluses de bal. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses passt de bal in één keer door. Maršíček rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kieszczyński geeft de bal voor. Ticu heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak draait met de bal, schiet en ... Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Grudix Jawor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 52%, Grudix Jawor 48%.
SBP Forever - Grudix Jawor 0:1

51e minuut.
Ticu trapt de bal weg. Buchalik kopt de bal weg. Puslācis heeft problemen om de bal te vangen. Puslācis schiet op doel. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Podolis met een harde bal richting middenveld. Buchalik kopt de bal weg. Daar is Ticu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanislav is nu in balbezit. Stanislav geeft een hoge lob. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 35%, Grudix Jawor 65%.
SBP Forever - Grudix Jawor 0:1