Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Katowice CB Tarnowice
352 Tactiek nowa2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Radzimski passt de bal in één keer door. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz met een sublieme pass. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli schiet op doel. Plich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grugiel rent richting de bal. Grugiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Wcisło is nu in balbezit. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz met een sublieme pass. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grugiel rent richting de bal. Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli draait met de bal, schiet en ... Plich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:1

12e minuut.
Plich speelt de bal door. Niżnik rent richting de bal. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli draait met de bal, schiet en ... Plich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:2

15e minuut.
Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz passt de bal zonder na te denken. Matyasik is nu in balbezit. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hempel rent richting de bal. Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:3

19e minuut.
Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz met een sublieme pass. Buttinelli is nu in balbezit. Buttinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:4

23e minuut.
Smokvina passt de bal in één keer door. Zabadeusz probeert naar een medespeler te passen. Grugiel is nu in balbezit. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttinelli draait met de bal, schiet en ... Plich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zabadeusz met de inworp. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło passt de bal zonder na te denken. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zabadeusz passt de bal zonder na te denken. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki geeft de bal voor. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Katowice 75%, CB Tarnowice 25%.
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:4

58e minuut.
Hiacynt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Radzimski geeft een hoge lob. Daar is Anczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grugiel rent richting de bal. Grugiel passt de bal zonder na te denken. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Katowice 54%, CB Tarnowice 46%.
Ajax Katowice - CB Tarnowice 0:5