Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Browarek Leżajsk DS.79 Luzino
3-2-3-1-2 Tactiek at2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 51.7
uitmuntend Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Cârlea met een sublieme pass. Klungelig pakt Lambert de bal. Varesi probeert naar een medespeler te passen. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Domančić speelt de bal door. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Kudič kopt de bal weg. Di Somma kan de bal niet met de borst controleren. Di Somma schiet op doel. Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 1:0

12e minuut.
Komlósi met een sublieme pass. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Di Somma is nu in balbezit. Klungelig pakt Di Somma de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kudič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudič geeft een hoge lob. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 2:0

16e minuut.
Baroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baroch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baroch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kudič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wysokiński trapt de bal weg. Cronstedt kopt de bal weg. Vastic is nu in balbezit. Vastic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vastic is nu in balbezit. Vastic passt de bal zonder na te denken. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Rapaić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 2:1

24e minuut.
Cârlea geeft de bal voor. Kudič kopt de bal weg. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 3:1

31e minuut.
Kudič is nu in balbezit. Kudič met een sublieme pass. Di Somma rent richting de bal. Di Somma schiet op doel. Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Cronstedt onderschept slim de pass. Vastic rent richting de bal. Vastic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 3:2

39e minuut.
Ioanid speelt de bal door. Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal in één keer door. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ioanid geeft de bal voor. Di Somma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adams is nu in balbezit. Di Somma verovert de bal door een tackle van achteren. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ioanid passt de bal zonder na te denken. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... Rapaić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 3:3

45e minuut.
Doeltrap. Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 52%, DS.79 Luzino 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 3:3

48e minuut.
Badessa passt de bal met de wreef. Domančić speelt de bal door. Kaman is nu in balbezit. Pitkäaho verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ... Rapaić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Adams is nu in balbezit. Di Somma verovert de bal door een tackle van achteren. Di Somma met een sublieme pass. Kudič heeft problemen om de bal te vangen. Kudič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Yee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ioanid onderschept slim de pass. Ioanid geeft de bal voor. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 4:3

62e minuut.
Wysokiński passt de bal in één keer door. Baroch heeft problemen om de bal te vangen. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sanjulián rent richting de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid met een sublieme pass. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Olivo met een snelle inworp. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma schiet op doel. Nijhuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Badessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroch met een sublieme pass. Kudič rent richting de bal. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baroch rent richting de bal. Baroch speelt de bal door. Kudič met een sublieme pass. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wysokiński trapt de bal weg van het doel. Pitkäaho rent richting de bal. Pitkäaho passt de bal zonder na te denken. Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee schiet op doel. Rapaić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lutkov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Olivo speelt de bal door. Kudič rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Kudič verovert de bal door een tackle van achteren. Kudič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Olivo speelt de bal door. Kudič rent richting de bal. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Somma de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ioanid geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wing Yee de bal onder controle te krijgen. Di Somma speelt de bal door. Klungelig pakt Kudič de bal. Kudič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 45%, DS.79 Luzino 55%.
Browarek Leżajsk - DS.79 Luzino 4:3