Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_POLONIA_BYTOM_ Tetetka SC
541 Tactiek tr5
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten average
adequate Passen good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Szpila geeft een hoge lob. Inworp. Popiela met de inworp. Sultz geeft de bal voor. Ələkbərov springt en kopt de bal. Bull bokst de bal weg.

21e minuut.
Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov kopt de bal weg. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Tetetka SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 58%, Tetetka SC 42%.
_POLONIA_BYTOM_ - Tetetka SC 0:1

48e minuut.
Erciyes verovert de bal door een tackle van achteren. Bolla probeert naar een medespeler te passen. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Pool springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matusewicz is nu in balbezit. Matusewicz geeft een hoge lob. Bolla met een sublieme pass. Ţugui geeft de bal voor. Pool springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wojtarowicz is nu in balbezit. Wojtarowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţugui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Zaldívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haber rent richting de bal. Haber passt de bal met de wreef. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zimnawoda probeert naar een medespeler te passen. Klepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepić probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ţugui kan de bal niet met de borst controleren. Popiela rent richting de bal. Ţugui verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui geeft een hoge lob. Pool krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Leyman passt de bal zonder na te denken. Sultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultz passt de bal in één keer door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Zimnawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 42%, Tetetka SC 58%.
_POLONIA_BYTOM_ - Tetetka SC 0:1