Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shipbuilders wratislavia78
Leszek Tactiek ts
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten excellent
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Fiodorkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak met een sublieme pass. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kolenda rent richting de bal. Orłoś is nu in balbezit. Kolenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turski heeft problemen om de bal te vangen. van der Maarwitz is nu in balbezit. van der Maarwitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hajdo geeft een lange en hoge pass. Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łuczak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hajdo onderschept slim de pass. Szaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shipbuilders - wratislavia78 0:1

25e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Szaliński rent richting de bal. Szaliński passt de bal met de wreef. van der Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Maarwitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolenda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shipbuilders - wratislavia78 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shipbuilders 62%, wratislavia78 38%.
Shipbuilders - wratislavia78 0:2

56e minuut.
Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda geeft een hoge lob. Mnich kopt de bal weg. van der Maarwitz rent richting de bal. van der Maarwitz draait met de bal, schiet en ... Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński met een sublieme pass. van der Maarwitz is nu in balbezit. van der Maarwitz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Pędziwiatr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz passt de bal met de wreef. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Turski kopt de bal weg. Szaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaliński speelt de bal door. van der Maarwitz rent richting de bal. van der Maarwitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shipbuilders 47%, wratislavia78 53%.
Shipbuilders - wratislavia78 0:2