Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robson King KEKW FC
robson Tactiek mojav2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Quiñonero geeft een lange en hoge pass. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta passt de bal met de wreef. Sarlós heeft problemen om de bal te vangen. Sarlós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Anielski passt de bal in één keer door. Botezan is nu in balbezit. Botezan geeft een lange en hoge pass. Sarlós rent richting de bal. Sarlós draait met de bal, schiet en ... Casciano bokst de bal weg.

26e minuut.
Sarlós is nu in balbezit. Zaradny is nu in balbezit. Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós draait met de bal, schiet en ... Casciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - KEKW FC 1:0

37e minuut.
Anielski kopt de bal weg. Daar is Botezan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino is nu in balbezit. Juventino schiet op doel. Domnişoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Botezan rent richting de bal. Botezan passt de bal zonder na te denken. Zaradny rent richting de bal. Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 44%, KEKW FC 56%.
Robson King - KEKW FC 1:0

56e minuut.
Akarca geeft de bal voor. Sarlós kopt de bal weg. Daar is Kliś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Arciniegas probeert naar een medespeler te passen. Taboada rent richting de bal. Aracı rent richting de bal. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada schiet op doel. Domnişoru bokst de bal weg.

66e minuut.
Kliś rent richting de bal. Limonta verovert de bal door een tackle van achteren. Limonta geeft de bal voor. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski draait met de bal, schiet en ... Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - KEKW FC 2:0

70e minuut.
Widzisz rent richting de bal. Fonsseca speelt de bal door. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski schiet op doel. Casciano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - KEKW FC 3:0

73e minuut.
Daar is Juventino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botezan rent richting de bal. Botezan geeft een hoge lob. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 43%, KEKW FC 57%.
Robson King - KEKW FC 3:0