Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio Moherowe Berety
gotowa Tactiek The Special One
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Topçubaşov speelt de bal door. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca passt de bal met de wreef. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan passt de bal in één keer door. Gorczyca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov passt de bal met de wreef. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan schiet op doel. Bambosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:1

12e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Bambosz bokst de bal weg.

14e minuut.
Martelli onderschept slim de pass. Martelli passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:2

16e minuut.
Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan passt de bal zonder na te denken. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca geeft de bal voor. Cernea springt en kopt de bal. Bambosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Surkis met een sublieme pass. Cywil probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Bambosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:3

26e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. Bambosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:4

33e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Gorczyca rent richting de bal. Kaclerowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaclerowicz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov passt de bal met de wreef. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil geeft de bal voor. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal. Bambosz bokst de bal weg.

44e minuut.
Dourgaryan onderschept slim de pass. Dourgaryan met een sublieme pass. Topçubaşov geeft een lange en hoge pass. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 71%, Moherowe Berety 29%.
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:5

48e minuut.
Gorczyca met een sublieme pass. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov passt de bal zonder na te denken. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbin is nu in balbezit. Cernea onderschept slim de pass. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cywil met een sublieme pass. Daar is Topçubaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçubaşov speelt de bal door. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gorczyca geeft een hoge lob. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbin is nu in balbezit. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Bambosz bokst de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:6

60e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pikuś. Pikuś krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Herbin probeert naar een medespeler te passen. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal met de wreef. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Bambosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Martelli passt de bal in één keer door. Cywil is nu in balbezit. Cywil passt de bal met de wreef. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Bambosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 74%, Moherowe Berety 26%.
RTS Radzio - Moherowe Berety 0:7