Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wratislavia78 HURAGANO BODZANÓW
ts Tactiek mastet
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Hermaniuk passt de bal met de wreef. van der Maarwitz is nu in balbezit. Navarro García rent richting de bal. van der Maarwitz verovert de bal door een tackle van achteren. van der Maarwitz schiet op doel. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tamashiro speelt de bal door. Robbiati is nu in balbezit. Robbiati geeft de bal voor. van der Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Maarwitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Biniaszczyk de bal. Kahanec is nu in balbezit. Kahanec passt de bal zonder na te denken. Biniaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wratislavia78 51%, HURAGANO BODZANÓW 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wratislavia78 - HURAGANO BODZANÓW 0:0

56e minuut.
Sadık heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Kolenda is nu in balbezit. Kolenda draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lellis trapt de bal weg van het doel. Paredes kopt de bal weg. Vera Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Kruszczyński onderschept slim de pass. Kruszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mnich passt de bal met de wreef. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński passt de bal zonder na te denken. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Escalona rent richting de bal. Escalona geeft de bal voor. Inworp. Paredes met een snelle inworp. Kolenda met een sublieme pass. Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wratislavia78 50%, HURAGANO BODZANÓW 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wratislavia78 - HURAGANO BODZANÓW 0:0