Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGANO BODZANÓW wratislavia78
mastet Tactiek ts
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Pochwała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pochwała. Pochwała krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Recalcati speelt de bal door. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mnich krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Navarro García is nu in balbezit. Kolenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kolenda met een sublieme pass. Kalajdžisalihović is nu in balbezit. Kalajdžisalihović haalt uit met een fantastische trap. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
van der Maarwitz probeert naar een medespeler te passen. Sadık is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Paredes krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pochwała speelt de bal door. Bảo Quốc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruszczyński. Kruszczyński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Biniaszczyk rent richting de bal. Koselski onderschept slim de pass. Koselski probeert naar een medespeler te passen. Kolenda is nu in balbezit. Kolenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Kruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamashiro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kruszczyński de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Robbiati probeert naar een medespeler te passen. Sadık is nu in balbezit. Paredes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sadık raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadık zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Koselski de bal. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Lellis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 43%, wratislavia78 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HURAGANO BODZANÓW - wratislavia78 0:0

55e minuut.
Sadık met een snelle inworp. Robbiati geeft de bal voor. Kalajdžisalihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžisalihović draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - wratislavia78 0:1

73e minuut.
van der Maarwitz rent richting de bal. Christie onderschept slim de pass. Christie geeft een hoge lob. Bảo Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Quốc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 45%, wratislavia78 55%.
HURAGANO BODZANÓW - wratislavia78 0:1