Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shipbuilders ks.SOŁA ŻYWIEC
Leszek Tactiek kopacz
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Łuczak is nu in balbezit. Łuczak passt de bal in één keer door. Daar is Pędziwiatr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévényi rent richting de bal. Dévényi haalt uit met een fantastische trap. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Veronezi probeert naar een medespeler te passen. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv passt de bal zonder na te denken. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pałasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Herezjatyk speelt de bal door. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Veronezi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadoveza komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Orłoś is nu in balbezit. Pałasiewicz rent richting de bal. Pałasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi schiet op doel. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pałasiewicz is nu in balbezit. Pałasiewicz passt de bal met de wreef. Herezjatyk probeert naar een medespeler te passen. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Herezjatyk kopt de bal weg. Pędziwiatr rent richting de bal. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hajdo de bal onder controle te krijgen. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Leszek onderschept slim de pass. Herezjatyk rent richting de bal. Herezjatyk met een sublieme pass. Dévényi rent richting de bal. Dévényi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv onderschept slim de pass. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi draait met de bal, schiet en ... Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi geeft een lange en hoge pass. Herezjatyk kopt de bal weg. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

26e minuut.
Pałasiewicz passt de bal met de wreef. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv passt de bal met de wreef. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shipbuilders 71%, ks.SOŁA ŻYWIEC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shipbuilders - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:0

61e minuut.
Vaikjärv passt de bal zonder na te denken. Dévényi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajdo. Hajdo krijgt een gele kaart. Dévényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bošković komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pędziwiatr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Pałasiewicz met de inworp. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hajdo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dévényi rent richting de bal. Dévényi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shipbuilders - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1

74e minuut.
Dévényi rent richting de bal. Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dévényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dévényi krijgt een gele kaart. Wasilewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pędziwiatr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łuczak springt en kopt de bal. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kuształa onderschept slim de pass. Pałasiewicz rent richting de bal. Pałasiewicz speelt de bal door. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi draait met de bal, schiet en ... Grudziński bokst de bal weg.

81e minuut.
Pałasiewicz met een sublieme pass. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk passt de bal in één keer door. Bošković rent richting de bal. Bošković draait met de bal, schiet en ... Grudziński bokst de bal weg.

85e minuut.
Bošković is nu in balbezit. Piekański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bošković raakt geblesseerd tijdens het duel. Pałasiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dévényi rent richting de bal. Wasilewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dévényi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shipbuilders 68%, ks.SOŁA ŻYWIEC 32%.
Shipbuilders - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1