Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED Chapecoense SC
ls Tactiek tiruriru
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Arulo geeft een hoge lob. Pihlak rent richting de bal. Paşa maakt een afschuwelijke overtreding. Paşa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domarski met de inworp. Petrisor rent richting de bal. Petrisor draait met de bal, schiet en ... Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras passt de bal zonder na te denken. Pihlak heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Balatoni speelt de bal door. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras passt de bal in één keer door. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Van Schepdael geeft een hoge lob. Inworp. Wostal met de inworp. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nagashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashima speelt de bal door. Arulo met een sublieme pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak draait met de bal, schiet en ... Oña bokst de bal weg.

41e minuut.
Fóris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arulo met de inworp. Balatoni geeft een lange en hoge pass. Pihlak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arulo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paşa rent richting de bal. Pihlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Chapecoense SC 0:1

44e minuut.
Mowlik passt de bal zonder na te denken. Nagashima is nu in balbezit. Nagashima passt de bal in één keer door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel. Theodor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 65%, Chapecoense SC 35%.
FC LG UNITED - Chapecoense SC 0:1

46e minuut.
Szumski komt het veld opgelopen. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca passt de bal met de wreef. Arulo rent richting de bal. Arulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshkovitz probeert naar een medespeler te passen. Arulo speelt de bal door. Pihlak rent richting de bal. Pihlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Chapecoense SC 0:2

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Szumski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Chapecoense SC 0:3

77e minuut.
Paşa passt de bal in één keer door. Şoimaru is nu in balbezit. Arulo onderschept slim de pass. Arulo geeft de bal voor. Pihlak maakt een snoekduik en kopt de bal. Szumski bokst de bal weg.

79e minuut.
Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras passt de bal zonder na te denken. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 63%, Chapecoense SC 37%.
FC LG UNITED - Chapecoense SC 0:3