Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE FC Mistrzowie Zen
HEJKA Tactiek fon
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


16e minuut.
Benazzato passt de bal met de wreef. Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher speelt de bal door. Daar is Vojičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojičić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krasiński speelt de bal door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noher. Noher krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vojičić passt de bal in één keer door. Maldari bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş schiet op doel. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - Mistrzowie Zen 1:0

44e minuut.
Világi geeft een hoge lob. Mihoubi is nu in balbezit. Spychalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihoubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Világi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOPACZE FC - Mistrzowie Zen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 47%, Mistrzowie Zen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOPACZE FC - Mistrzowie Zen 1:1

46e minuut.
Laine is nu in balbezit. Laine geeft de bal voor. Severinsson met een sublieme pass. Maldari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Estouro kopt de bal weg. Spychalski heeft problemen om de bal te vangen. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ... Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Radmanović geeft een lange en hoge pass. Világi kopt de bal weg. Klungelig pakt Spychalski de bal. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laine heeft problemen om de bal te vangen. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laine. Laine krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mihoubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noher kopt de bal weg. Krasiński heeft problemen om de bal te vangen. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Spychalski is nu in balbezit. Spychalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Grocholski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş schiet op doel. de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 56%, Mistrzowie Zen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOPACZE FC - Mistrzowie Zen 1:1