Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED KOPACZE FC
ls Tactiek HEJKA
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


23e minuut.
Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşa rent richting de bal. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş schiet op doel. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - KOPACZE FC 0:1

35e minuut.
Maldari kopt de bal weg. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Fóris geeft een hoge lob. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Paşa rent richting de bal. Dreher onderschept slim de pass. Fóris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fóris krijgt een gele kaart. Dreher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benazzato wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 67%, KOPACZE FC 33%.
FC LG UNITED - KOPACZE FC 0:1

57e minuut.
Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spychalski onderschept slim de pass. Spychalski speelt de bal door. Lónyay rent richting de bal. Lónyay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fóris probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miquelerena. Miquelerena krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mowlik geeft een hoge lob. Spychalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lónyay is nu in balbezit. Lónyay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miquelerena heeft problemen om de bal te vangen. Petrisor is nu in balbezit. Petrisor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spychalski geeft een hoge lob. Van Schepdael rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vojičić. Vojičić krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Paşa geeft de bal voor. Daar is Resmunguinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lónyay rent richting de bal. Lónyay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LG UNITED - KOPACZE FC 1:1

72e minuut.
Lónyay rent richting de bal. Spychalski verovert de bal door een tackle van achteren. Spychalski geeft een hoge lob. Maldari rent richting de bal. Severinsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 53%, KOPACZE FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LG UNITED - KOPACZE FC 1:1