Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED Simon Gościcino
ls Tactiek 523
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten solide
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergoossen met de inworp. Nagashima geeft een lange en hoge pass. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potemkin de bal. Potemkin geeft een hoge lob. Petrisor rent richting de bal. Petrisor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Moshkovitz kopt de bal weg. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal in één keer door. Grosicki rent richting de bal. Grosicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ngọc controleert de bal met de borst. Ngọc met een sublieme pass. Nagashima rent richting de bal. Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grosicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal met de wreef. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Simon Gościcino 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 47%, Simon Gościcino 53%.
FC LG UNITED - Simon Gościcino 0:1

50e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft een lange en hoge pass. Domarski probeert de bal aan de voet te houden. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Potemkin probeert naar een medespeler te passen. Blank rent richting de bal. Blank probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Simon Gościcino 0:2

88e minuut.
Paşa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pont met de inworp. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Potemkin passt de bal zonder na te denken. Pont rent richting de bal. Pont geeft een hoge lob. Soszyński kan de bal niet met de borst controleren. Soszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 68%, Simon Gościcino 32%.
FC LG UNITED - Simon Gościcino 0:2