Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC ZKS Orion Blizne
tiruriru Tactiek 532
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Wostal rent richting de bal. Met opzet legt Celiński zijn tegenspeler op de grond. Wostal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wostal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Tsouras passt de bal met de wreef. Arulo rent richting de bal. Pihlak rent richting de bal. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 1:0

7e minuut.
Pihlak geeft de bal voor. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 2:0

11e minuut.
Centofanti kopt de bal weg. Arulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arulo passt de bal met de wreef. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 3:0

13e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal onderschept slim de pass. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pihlak kopt de bal weg. Truszczyński is nu in balbezit. Arulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arulo geeft de bal voor. Pihlak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Riesling trapt de bal weg van het doel. Arulo kopt de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Luiten controleert de bal met de borst. Arulo is nu in balbezit. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Arulo geeft een hoge lob. Oltean heeft problemen om de bal te vangen. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 4:0

27e minuut.
Daar is Backhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backhaus geeft de bal voor. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arulo is nu in balbezit. Arulo geeft de bal voor. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 5:0

34e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Plesca onderschept slim de pass. Plesca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oltean de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Celiński met een sublieme pass. Wostal is nu in balbezit. Wostal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arulo verovert de bal door een tackle van achteren. Arulo geeft de bal voor. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sękowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 29%, ZKS Orion Blizne 71%.
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 5:0

52e minuut.
Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celiński is nu in balbezit. Wostal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wostal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pasik rent richting de bal. Pasik geeft een hoge lob. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 6:0

60e minuut.
Pasik met een sublieme pass. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński met een sublieme pass. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wostal kopt de bal weg. Bello rent richting de bal. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 7:0

69e minuut.
Arulo met de inworp. Centofanti rent richting de bal. Pihlak onderschept slim de pass. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 8:0

71e minuut.
Centofanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centofanti geeft een lange en hoge pass. Balatoni speelt de bal door. Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Luiten met een sublieme pass. Centofanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak onderschept slim de pass. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wostal probeert de bal aan de voet te houden. Balatoni geeft een hoge lob. Pihlak kopt de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyrajski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pasik geeft de bal voor. Pihlak kopt de bal weg. Klungelig pakt Oltean de bal. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Wostal rent richting de bal. Wostal geeft de bal voor. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plesca de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 9:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kwak de bal. Kwak met een sublieme pass. Karakirov probeert naar een medespeler te passen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.

83e minuut.
Riesling met een harde bal richting middenveld. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski passt de bal met de wreef. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 28%, ZKS Orion Blizne 72%.
Chapecoense SC - ZKS Orion Blizne 9:0