Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19094
Barcelona 1994 GODŁO RP
barcelona 2 Tactiek 433>a
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Joutsen speelt de bal door. Brasília Amarela geeft een hoge lob. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Sądel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - GODŁO RP 0:1

14e minuut.
Daar is Aknai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu passt de bal zonder na te denken. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - GODŁO RP 0:2

25e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela is nu in balbezit. Rafinha begaat een overtreding. Rafinha krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Prokop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieśla is nu in balbezit. De Gruyter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieśla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samatyalı kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - GODŁO RP 1:2

29e minuut.
Aknai met een sublieme pass. Rafinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafinha passt de bal met de wreef. Prokop rent richting de bal. Prokop geeft een lange en hoge pass. Van Paemel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai passt de bal zonder na te denken. Rafinha speelt de bal door. Cieśla rent richting de bal. Cieśla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rullo geeft een hoge lob. Ban kopt de bal weg. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Sądel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - GODŁO RP 1:3

43e minuut.
Brasília Amarela geeft de bal voor. Martineau kopt de bal weg. Aleksaderski heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Sądel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 54%, GODŁO RP 46%.
Barcelona 1994 - GODŁO RP 1:3

49e minuut.
Joutsen speelt de bal door. Aknai geeft een hoge lob. Kins probeert naar een medespeler te passen. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fagnoni rent richting de bal. Fagnoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prokop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martineau verovert de bal door een tackle van achteren. Martineau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Brasília Amarela geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Aleksaderski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosmescu neemt de penalty, wat een uithaal! Sądel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Rafinha met een sublieme pass. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koźbiał. Koźbiał krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Joutsen met een sublieme pass. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Daar is Martineau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martineau haalt uit met een fantastische trap. Sądel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 59%, GODŁO RP 41%.
Barcelona 1994 - GODŁO RP 1:3