Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14000
Ks Polibuda K. S. Cracovia
Nowa Tactiek 5-3-2
68% Balbezit 32%
16% Spel op eigen helft 84%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 34.8
solid Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Inworp. Stono met de inworp. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan onderschept slim de pass. Ragan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Stuligłowa onderschept slim de pass. Stuligłowa passt de bal met de wreef. Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft de bal voor. Gabryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stuligłowa met een sublieme pass. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı passt de bal in één keer door. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan schiet op doel. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Speriatu de bal onder controle te krijgen. Heinz geeft de bal voor. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Piro verovert de bal door een tackle van achteren. Piro geeft de bal voor. Ragan is nu in balbezit. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gabryś rent richting de bal. Gabryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 1:0

25e minuut.
Piro rent richting de bal. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobeş. Bobeş krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Piro is nu in balbezit. Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft een hoge lob. Gabryś krijgt zijn hoofd ertegen. Villarraga bokst de bal weg. Ragan is nu in balbezit. Ragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 2:0

37e minuut.
Szreder onderschept slim de pass. Szreder speelt de bal door. Kąkol rent richting de bal. Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı geeft een lange en hoge pass. Ragan is nu in balbezit. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 20%, K. S. Cracovia 80%.
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 3:0

48e minuut.
Inworp. Heinz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halkalı probeert naar een medespeler te passen. Heinz probeert naar een medespeler te passen. Bobeş geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Inworp. Dulanto met een snelle inworp. Stono kan de bal niet met de borst controleren. Halkalı geeft een lange en hoge pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Szreder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı onderschept slim de pass. Halkalı geeft een lange en hoge pass. Ragan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Buchalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabryś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Buchalski de bal. Bobeş wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Halkalı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Heinz de bal. Heinz geeft een lange en hoge pass. Gabryś rent richting de bal. Gabryś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlíček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobeş raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobeş met een snel genomen vrije trap. Ragan kopt de bal weg. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Piro met een sublieme pass. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa speelt de bal door. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinz met een sublieme pass. Halkalı met een sublieme pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Halkalı de bal. Halkalı geeft een hoge lob. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Villarraga met een harde bal richting middenveld. Halkalı kopt de bal weg. Ragan is nu in balbezit. Ragan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Halkalı passt de bal met de wreef. Stuligłowa met een sublieme pass. Gabryś heeft problemen om de bal te vangen. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 4:0

80e minuut.
Stuligłowa passt de bal in één keer door. Heinz rent richting de bal. Heinz geeft de bal voor. Daar is Ragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Halkalı met een sublieme pass. Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa geeft een hoge lob. Ragan krijgt zijn hoofd ertegen. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 5:0

88e minuut.
Heinz onderschept slim de pass. Heinz geeft een lange en hoge pass. Bobeş probeert de bal met de borst te controleren. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 12%, K. S. Cracovia 88%.
Ks Polibuda - K. S. Cracovia 5:0