Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14000
Ks Polibuda Władcy Fallusa
Nowa Tactiek Dotyk Michałka.
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 60.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Harja speelt de bal door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel. Moszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bobeş met een sublieme pass. Harja probeert naar een medespeler te passen. Erdoğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğaner geeft de bal voor. Ziętarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Moszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Uzal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdoğaner rent richting de bal. Erdoğaner passt de bal met de wreef. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Piro rent richting de bal. Kanar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś schiet op doel. Dionisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 59%, Władcy Fallusa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Polibuda - Władcy Fallusa 0:0

47e minuut.
Erdoğaner speelt de bal door. Kanar is nu in balbezit. Kanar passt de bal zonder na te denken. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Piro kopt de bal weg. Stuligłowa is nu in balbezit. Erdoğaner verovert de bal door een tackle van achteren. Erdoğaner geeft een lange en hoge pass. Ziętarski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Uzal kopt de bal weg. Erdoğaner speelt de bal door. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. Moszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Damian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanar zal de hoekschop nemen. Ozelami krijgt zijn hoofd ertegen. Moszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - Władcy Fallusa 0:1

68e minuut.
Truszkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İsmayılzadə kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Harja de bal onder controle te krijgen. Ragan rent richting de bal. Ragan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft de bal voor. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piro geeft een lange en hoge pass. Ziętarski is nu in balbezit. Met opzet legt Tiefenbach zijn tegenspeler op de grond. Ziętarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdoğaner komt bij de bal en schiet. Moszek bokst de bal weg.

79e minuut.
Erdoğaner geeft een lange en hoge pass. Daar is Truszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - Władcy Fallusa 0:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 66%, Władcy Fallusa 34%.
Ks Polibuda - Władcy Fallusa 0:2