Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14000
Ks Polibuda Barcelona 1994
Nowa Tactiek barcelona 2
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro geeft een hoge lob. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı geeft een lange en hoge pass. Ragan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stuligłowa de bal. Rafinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafinha draait met de bal, schiet en ... Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Damian de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truszkowski probeert naar een medespeler te passen. Aknai probeert naar een medespeler te passen. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap. Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rafinha is nu in balbezit. Rafinha speelt de bal door. Cieśla rent richting de bal. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Moszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - Barcelona 1994 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Damian de bal. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśla rent richting de bal. Cieśla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - Barcelona 1994 0:2

43e minuut.
Fagnoni kopt de bal weg. Stuligłowa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rafinha probeert naar een medespeler te passen. Cieśla is nu in balbezit. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Halkalı passt de bal in één keer door. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş passt de bal met de wreef. Ragan rent richting de bal. Ragan schiet op doel. Sądel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 55%, Barcelona 1994 45%.
Ks Polibuda - Barcelona 1994 0:2

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halkalı neemt de hoekschop. Gabryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Ragan rent richting de bal. Ragan schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Piro rent richting de bal. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş speelt de bal door. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aknai rent richting de bal. Aknai passt de bal met de wreef. Garsta heeft problemen om de bal te vangen. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan draait met de bal, schiet en ... Sądel bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinz speelt de bal door. Daar is Halkalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halkalı passt de bal in één keer door. Heinz geeft een lange en hoge pass. Sądel bokst de bal weg. Ragan is nu in balbezit. Ragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - Barcelona 1994 1:2

75e minuut.
Bobeş met een snelle inworp. Aleksaderski rent richting de bal. Ragan verovert de bal door een tackle van achteren. Ragan geeft een hoge lob. Gabryś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Polibuda - Barcelona 1994 2:2

78e minuut.
Truszkowski onderschept slim de pass. Rafinha verovert de bal door een tackle van achteren. Rafinha passt de bal zonder na te denken. Samatyalı is nu in balbezit. Samatyalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piro is nu in balbezit. Piro geeft een hoge lob. Prokop controleert de bal met de borst. Gabryś rent richting de bal. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Sądel bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Kraft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 41%, Barcelona 1994 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Polibuda - Barcelona 1994 2:2