Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzenbull FC PowerShell
Normal Tactiek Shell3
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Füst met een sublieme pass. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu passt de bal met de wreef. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Belmonte geeft een lange en hoge pass. Füst geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gałuszyński de bal. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczerba krijgt een gele kaart. Keseciler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Füst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:1

9e minuut.
Pruś rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu passt de bal in één keer door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Łażewski onderschept slim de pass. Łażewski geeft een lange en hoge pass. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pruś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete met een sublieme pass. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:2

17e minuut.
Marchioro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baszko de bal. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:3

23e minuut.
Şoneriu met een sublieme pass. Belmonte rent richting de bal. Baszko rent richting de bal. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte met een sublieme pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Navarrete met de inworp. Łażewski heeft problemen om de bal te vangen. Łażewski geeft de bal voor. Gałuszyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chişcanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Szaleniec kopt de bal weg. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu passt de bal met de wreef. Pruś speelt de bal door. Navarrete rent richting de bal. Navarrete geeft een hoge lob. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:4

32e minuut.
Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Szaleniec rent richting de bal. Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu schiet op doel. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski met een sublieme pass. Şoneriu kopt de bal weg. Daar is Baszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chişcanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chişcanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu passt de bal in één keer door. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gałuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte passt de bal in één keer door. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:5

39e minuut.
Belmonte geeft de bal voor. Klungelig pakt Baszko de bal. Łażewski kopt de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal met de wreef. Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal met de wreef. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 84%, FC PowerShell 16%.
Rizzenbull - FC PowerShell 0:5

51e minuut.
Łażewski geeft een hoge lob. Füst kopt de bal weg. Szaleniec is nu in balbezit. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Belmonte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Navarrete controleert de bal met de borst. Navarrete passt de bal met de wreef. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Łażewski kopt de bal weg. Belmonte kan de bal niet met de borst controleren. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:6

58e minuut.
Füst rent richting de bal. Füst geeft een lange en hoge pass. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel. Leśnodorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:7

60e minuut.
Baszko geeft een lange en hoge pass. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal in één keer door. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszyński probeert naar een medespeler te passen. Füst met een sublieme pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Keseciler met een snelle inworp. Füst speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szklanka kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarrete de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szaleniec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Baszko geeft een lange en hoge pass. Tudorache kopt de bal weg. Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte met een sublieme pass. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Füst rent richting de bal. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:8

76e minuut.
Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu met een sublieme pass. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:9

79e minuut.
Keseciler is nu in balbezit. Keseciler geeft een hoge lob. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Belmonte de bal onder controle te krijgen. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal met de wreef. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC PowerShell 0:10

87e minuut.
Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Keseciler kopt de bal weg. Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Füst is nu in balbezit. Füst probeert naar een medespeler te passen. Baszko is nu in balbezit. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 86%, FC PowerShell 14%.
Rizzenbull - FC PowerShell 0:10