Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PowerShell Wojtuś Team
Shell3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 29.5
very good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Şoneriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 1:0

20e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Mureşanu rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Aerts rent richting de bal. Aerts geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 2:0

24e minuut.
Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kalina de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keseciler neemt de hoekschop. Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bwomono met een sublieme pass. Navarrete kan de bal niet met de borst controleren. Navarrete passt de bal in één keer door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Aerts kopt de bal weg. Jurgielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Łażewski geeft een lange en hoge pass. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler passt de bal met de wreef. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Bwomono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 3:0

36e minuut.
Wysopal speelt de bal door. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler passt de bal met de wreef. Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 4:0

40e minuut.
Łażewski passt de bal met de wreef. Navarrete speelt de bal door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 22%, Wojtuś Team 78%.
FC PowerShell - Wojtuś Team 4:0

50e minuut.
Dicu rent richting de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte schiet op doel. Petcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 5:0

55e minuut.
Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu speelt de bal door. Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts haalt uit met een fantastische trap. Bwomono bokst de bal weg.

57e minuut.
Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal in één keer door. Daar is Aerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Bwomono bokst de bal weg.

61e minuut.
Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft een hoge lob. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu met een sublieme pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 6:0

80e minuut.
Keseciler met een snelle inworp. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst geeft de bal voor. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft de bal voor. Łażewski kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Wojtuś Team 7:0

85e minuut.
Inworp. Navarrete met een snelle inworp. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski geeft de bal voor. Belmonte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bwomono met een harde bal richting middenveld. Navarrete kopt de bal weg. Şoneriu met een sublieme pass. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Bwomono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Jurgielewicz geeft een hoge lob. Füst kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jurgielewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurgielewicz de bal. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 19%, Wojtuś Team 81%.
FC PowerShell - Wojtuś Team 7:0