Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź I GO
moja2 Tactiek 0004
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Arixi passt de bal met de wreef. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov passt de bal met de wreef. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Barbaru met een sublieme pass. Smirnov is nu in balbezit. Denizel begaat een overtreding. Denizel krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ortís geeft een hoge lob. Inworp. Saraceni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru geeft de bal voor. Kossok springt en kopt de bal. Nowosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal met de wreef. Jemioła is nu in balbezit. Saraceni verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - GO 0:1

21e minuut.
Burcă geeft een lange en hoge pass. Smirnov kopt de bal weg. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Saraceni is nu in balbezit. Saraceni passt de bal in één keer door. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - GO 0:2

39e minuut.
Tüzün onderschept slim de pass. Tüzün passt de bal met de wreef. Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Urru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tüzün passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jemioła de bal. Jemioła met een sublieme pass. Rajski rent richting de bal. Rajski schiet op doel. Urru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 59%, GO 41%.
Widzew Łódź I - GO 0:2

46e minuut.
Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lange geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saraceni met de inworp. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barbaru geeft een lange en hoge pass. Arixi kopt de bal weg. Denizel is nu in balbezit. Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Smirnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - GO 0:3

60e minuut.
Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Tüzün speelt de bal door. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Urru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - GO 1:3

65e minuut.
Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Denizel is nu in balbezit. Smirnov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smirnov krijgt een gele kaart. Denizel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortís zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rajski rent richting de bal. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Burcă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smirnov de bal. Denizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Smirnov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizel verovert de bal door een tackle van achteren. Denizel passt de bal zonder na te denken. Rajski is nu in balbezit. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Urru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz speelt de bal door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - GO 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 52%, GO 48%.
Widzew Łódź I - GO 2:3