Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mierni Widzew Łódź I
max1 Tactiek moja2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 42.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Montana speelt de bal door. Messiano is nu in balbezit. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Widzew Łódź I 1:0

9e minuut.
Montana haalt uit met een fantastische trap. Ortís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grozdanić speelt de bal door. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano haalt uit met een fantastische trap. Nowosad bokst de bal weg.

14e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozdanić. Grozdanić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ... Nowosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Widzew Łódź I 2:0

33e minuut.
Montana passt de bal zonder na te denken. Daar is Messiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ortís zijn tegenspeler op de grond. Ortís krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bueno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grozdanić de bal. Grozdanić passt de bal met de wreef. Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 37%, Widzew Łódź I 63%.
Fc Mierni - Widzew Łódź I 2:0

58e minuut.
Janković onderschept slim de pass. Janković passt de bal in één keer door. Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. Nowosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Widzew Łódź I 3:0

69e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Grozdanić heeft problemen om de bal te vangen. Grozdanić passt de bal met de wreef. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Dolianitis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Neeskens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duch komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Messiano rent richting de bal. Arixi geeft een hoge lob. Duch met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šarenac komt het veld opgelopen. Śmiecikowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Denizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić passt de bal zonder na te denken. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Widzew Łódź I 4:0

87e minuut.
Wojciulewicz speelt de bal door. Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Widzew Łódź I 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 39%, Widzew Łódź I 61%.
Fc Mierni - Widzew Łódź I 5:0