Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.201 [del]
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8830
GO Fc Mierni
0004 Tactiek max1
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas speelt de bal door. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Burcă rent richting de bal. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Messiano haalt uit met een fantastische trap. Bradu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brătescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Fc Mierni 0:1

24e minuut.
Grozdanić met een sublieme pass. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu passt de bal in één keer door. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano schiet op doel. Urru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu passt de bal met de wreef. Grozdanić met een sublieme pass. Messiano is nu in balbezit. Messiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Messiano haalt uit met een fantastische trap. Daar is Grozdanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. Urru bokst de bal weg.

36e minuut.
Saraceni speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burcă onderschept slim de pass. Brătescu speelt de bal door. Messiano is nu in balbezit. Messiano schiet op doel. Bradu probeert de bal aan de voet te houden. Urru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 59%, Fc Mierni 41%.
GO - Fc Mierni 0:1

49e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Inworp. Dolianitis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Błażej probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana schiet op doel. Paal! Urru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft de bal voor. Ţicleanu kopt de bal weg. Kossok probeert de bal met de borst te controleren. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bueno passt de bal in één keer door. Barbaru rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. Błażej verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smirnov neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO - Fc Mierni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 61%, Fc Mierni 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO - Fc Mierni 1:1