Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:57
  • Competitiewedstrijd: Liga V.201 [del]
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4359
GO ASR Madera
0004 Tactiek 1
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen good


5e minuut.
Nelkowski met een sublieme pass. Heinäaho rent richting de bal. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinäaho verovert de bal door een tackle van achteren. Heinäaho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel geeft de bal voor. Saraceni kopt de bal weg. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Konopka met een sublieme pass. Smirnov rent richting de bal. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miranda trapt de bal weg van het doel. Ţicleanu kopt de bal weg. Kossok is nu in balbezit. Klungelig pakt Kossok de bal. Kossok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miranda met een harde bal richting middenveld. Saraceni kopt de bal weg. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Saraceni onderschept slim de pass. Saraceni geeft een hoge lob. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 1:0

28e minuut.
Smirnov kopt de bal weg. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov rent richting de bal. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Saraceni met de inworp. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 2:0

32e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft de bal voor. Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 3:0

34e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Algarate probeert de bal aan de voet te houden. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Miranda trapt de bal weg. Piţigoi kopt de bal weg. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Debreczeni stond buitenspel. Burcă neemt vlug de vrije trap. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 4:0

43e minuut.
Jimlínský met een sublieme pass. Kusiak is nu in balbezit. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 22%, ASR Madera 78%.
GO - ASR Madera 5:0

47e minuut.
Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak geeft de bal voor. Kujawski kopt de bal weg. Saraceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 6:0

51e minuut.
Jimlínský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jimlínský geeft een hoge lob. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Debreczeni rent richting de bal. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saraceni rent richting de bal. Saraceni passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu rent richting de bal. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Konopka probeert naar een medespeler te passen. Saraceni heeft problemen om de bal te vangen. Saraceni geeft een hoge lob. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kossok rent richting de bal. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 7:0

61e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Smirnov rent richting de bal. Smirnov draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kossok is nu in balbezit. Kossok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Kossok onderschept slim de pass. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov geeft een hoge lob. Kossok rent richting de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 8:0

67e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 9:0

69e minuut.
Saraceni probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saraceni neemt de hoekschop. Algarate kopt de bal weg. Ţicleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Smirnov passt de bal met de wreef. Barbaru met een sublieme pass. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok draait met de bal, schiet en ... Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 10:0

73e minuut.
Inworp. Piţigoi met een snelle inworp. Smirnov rent richting de bal. Smirnov geeft de bal voor. Ţicleanu geeft een hoge lob. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Saraceni kopt de bal weg. Klungelig pakt Angeriz de bal. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Smirnov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 11:0

88e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - ASR Madera 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 30%, ASR Madera 70%.
GO - ASR Madera 12:0