Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marooned GO
The Wall Tactiek 0004
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sarađen verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceni geeft een lange en hoge pass. Daar is Smirnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smirnov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Xiangzhan kan de bal niet met de borst controleren. Xiangzhan speelt de bal door. Quiróz is nu in balbezit. Quiróz geeft een lange en hoge pass. Lettrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saraceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceni geeft de bal voor. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een hoge lob. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 0:1

23e minuut.
Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een hoge lob. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 0:2

24e minuut.
Gorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorreta raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorreta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romo kopt de bal weg. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich schiet op doel. Granat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Quiróz probeert naar een medespeler te passen. Geduld bereikt de bal nog maar net als eerste. Geduld met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu geeft een hoge lob. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geduld is nu in balbezit. Geduld probeert naar een medespeler te passen. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel. Granat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Geduld rent richting de bal. Saraceni begaat een overtreding. Geduld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Vũ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lettrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Granat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 55%, GO 45%.
Marooned - GO 0:2

51e minuut.
Saraceni speelt de bal door. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraceni rent richting de bal. Saraceni geeft de bal voor. Kossok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kujawski geeft een hoge lob. Romo is nu in balbezit. Konopka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konopka krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sarađen is nu in balbezit. Ţicleanu is nu in balbezit. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Breś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 0:3

65e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov geeft een hoge lob. Kossok krijgt zijn hoofd ertegen. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 0:4

66e minuut.
Klungelig pakt Romo de bal. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiangzhan. Xiangzhan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal met de wreef. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Piţigoi de bal. Xiangzhan is nu in balbezit. Piţigoi maakt een afschuwelijke overtreding. Piţigoi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Breś neemt vlug de vrije trap. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Kossok rent richting de bal. Ţicleanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 0:5

79e minuut.
Quiróz is nu in balbezit. Quiróz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kujawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Piţigoi met een snelle inworp. Barbaru controleert de bal met de borst. Barbaru passt de bal met de wreef. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Quiróz kopt de bal weg. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangzhan met een sublieme pass. Lettrich heeft problemen om de bal te vangen. Lettrich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - GO 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 69%, GO 31%.
Marooned - GO 1:5