Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały ASR Madera
523 centre Tactiek 1
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Miranda trapt de bal weg van het doel. Kawulok kopt de bal weg. Daar is Angeriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal in één keer door. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren is nu in balbezit. Güngösteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Kolski de bal. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok passt de bal met de wreef. Güngösteren is nu in balbezit. Güngösteren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Güngösteren passt de bal met de wreef. Coronel probeert de bal met de borst te controleren. Vraciu rent richting de bal. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 1:0

39e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. Güngösteren verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren onderschept slim de pass. Güngösteren haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier geeft een hoge lob. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 2:0

44e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Kusiak onderschept slim de pass. Kawulok onderschept slim de pass. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi geeft de bal voor. Miranda bokst de bal weg. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 3:0

45e minuut.
Vandenbossche komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 36%, ASR Madera 64%.
Zabujcze Strzały - ASR Madera 3:0

63e minuut.
Kusiak heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi is nu in balbezit. Kusiak begaat een overtreding. Szűgyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandenbossche met een snel genomen vrije trap. Miranda bokst de bal weg. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Kusiak is nu in balbezit. Szűgyi onderschept slim de pass. Szűgyi geeft de bal voor. Vraciu springt en kopt de bal. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 4:0

73e minuut.
Vraciu rent richting de bal. Algarate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vraciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 5:0

75e minuut.
Klungelig pakt Vandenbossche de bal. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 6:0

78e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi met een sublieme pass. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 7:0

81e minuut.
Vandenbossche kopt de bal weg. Algarate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vandenbossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbossche geeft de bal voor. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - ASR Madera 8:0

89e minuut.
Angeriz rent richting de bal. Angeriz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kusiak de bal. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 41%, ASR Madera 59%.
Zabujcze Strzały - ASR Madera 8:0