Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Marooned
442 go Tactiek The Wall
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 41.2
goed Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Moran is nu in balbezit. Moran passt de bal zonder na te denken. Kawulok rent richting de bal. Kawulok geeft een hoge lob. Güngösteren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moran is nu in balbezit. Moran speelt de bal door. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren draait met de bal, schiet en ... Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Marooned 1:0

19e minuut.
Galis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moran met de inworp. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Marooned 2:0

43e minuut.
Szűgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szűgyi passt de bal in één keer door. Moran rent richting de bal. Moran geeft de bal voor. Sarađen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Carrizo de bal onder controle te krijgen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu schiet op doel. Paal! Breś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Felsztyński komt het veld opgelopen. Villalvilla komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Felsztyński is nu in balbezit. Pedaja is nu in balbezit. Felsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Breś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 45%, Marooned 55%.
Zabujcze Strzały - Marooned 2:0

56e minuut.
Moran met een snelle inworp. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi geeft een hoge lob. Vraciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Marooned 3:0

63e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galis. Vraciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajkowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gorreta geeft de bal voor. Inworp. Villalvilla met de inworp. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Marooned 4:0

71e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft de bal voor. Galis heeft problemen om de bal te vangen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villalvilla geeft de bal voor. Daar is Vraciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vraciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moran speelt de bal door. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu passt de bal in één keer door. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren schiet op doel. Breś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vraciu rent richting de bal. Vraciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Marooned 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 31%, Marooned 69%.
Zabujcze Strzały - Marooned 5:0