Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin Red Bull Chorzów
P.5221.L4OT.M.OM Tactiek malyszadam
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Butterfield probeert naar een medespeler te passen. Freira is nu in balbezit. Madl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madl krijgt een gele kaart. Freira raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patakfalvi is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 1:0

13e minuut.
Gilde rent richting de bal. Linderoth rent richting de bal. Marcisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcisz krijgt een gele kaart. Linderoth raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilde wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cichy is nu in balbezit. Cichy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butterfield geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellin rent richting de bal. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 2:0

22e minuut.
Butterfield rent richting de bal. Butterfield passt de bal in één keer door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel. Kiszkurno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 3:0

24e minuut.
Freira passt de bal met de wreef. Daar is Butterfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butterfield passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 4:0

27e minuut.
Freira geeft een hoge lob. Butterfield rent richting de bal. Butterfield passt de bal in één keer door. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno bokst de bal weg.

31e minuut.
Cichy geeft een hoge lob. Linderoth is nu in balbezit. Linderoth geeft een hoge lob. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Butterfield verovert de bal door een tackle van achteren. Butterfield geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Kiszkurno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 43%, Red Bull Chorzów 57%.
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 5:0

46e minuut.
Zogović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Butterfield is nu in balbezit. Butterfield passt de bal met de wreef. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ostrev rent richting de bal. Kurz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostrev raakt geblesseerd tijdens het duel. Cialfi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellin raakt geblesseerd tijdens het duel. Mudra komt het veld opgelopen. Purić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Linderoth rent richting de bal. Zogović verovert de bal door een tackle van achteren. Zogović speelt de bal door. Butterfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patakfalvi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 6:0

70e minuut.
Butterfield passt de bal met de wreef. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostrev. Ostrev krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zogović verovert de bal door een tackle van achteren. Zogović passt de bal met de wreef. Butterfield speelt de bal door. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Arsenescu passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara geeft een hoge lob. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase draait met de bal, schiet en ... Csintalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fengcheng probeert naar een medespeler te passen. Linderoth is nu in balbezit. Linderoth geeft de bal voor. Gilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilde draait met de bal, schiet en ... Csintalan bokst de bal weg.

90e minuut.
Schnuphase probeert de bal met de borst te controleren. Çelebi is nu in balbezit. Schnuphase onderschept slim de pass. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Csintalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 41%, Red Bull Chorzów 59%.
Słowian Lublin - Red Bull Chorzów 6:0