Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apator Toruń LZS Malina
attack Tactiek trtr
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Allegri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzio. Allegri raakt geblesseerd tijdens het duel. Codrea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boyko kopt de bal weg. Klungelig pakt Ninoiu de bal. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
López geeft de bal voor. Boyko kopt de bal weg. Allegri is nu in balbezit. Allegri draait met de bal, schiet en ... Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 0:1

7e minuut.
Čačić kopt de bal weg. Fauchet speelt de bal door. Klungelig pakt Boyko de bal. Boyko schiet op doel. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 0:2

12e minuut.
Vécsey passt de bal in één keer door. Fauchet rent richting de bal. Fauchet passt de bal met de wreef. Codrea is nu in balbezit. Codrea geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 0:3

14e minuut.
Tejchert rent richting de bal. Tejchert passt de bal zonder na te denken. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel. Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 1:3

16e minuut.
Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz met een sublieme pass. Driessens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 2:3

22e minuut.
Vécsey kopt de bal weg. Boyko heeft problemen om de bal te vangen. Kozicz is nu in balbezit. Boyko verovert de bal door een tackle van achteren. Boyko haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzio geeft een lange en hoge pass. Bizacki rent richting de bal. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - LZS Malina 3:3

29e minuut.
Codrea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bizacki is nu in balbezit. Bizacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 52%, LZS Malina 48%.
Apator Toruń - LZS Malina 4:3

49e minuut.
Driessens passt de bal zonder na te denken. Świderek rent richting de bal. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Boyko is nu in balbezit. Boyko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - LZS Malina 4:4

53e minuut.
Allegri is nu in balbezit. Allegri geeft een hoge lob. Vécsey rent richting de bal. Boyko is nu in balbezit. Boyko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee draait met de bal, schiet en ... Čačić met een sublieme pass. Tejchert rent richting de bal. Tejchert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cottee is nu in balbezit. Cottee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - LZS Malina 5:4

57e minuut.
Vécsey met een sublieme pass. Boyko heeft problemen om de bal te vangen. Fauchet rent richting de bal. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyko geeft een lange en hoge pass. Myszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Driessens met een sublieme pass. Klungelig pakt Bizacki de bal. Bizacki speelt de bal door. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Allegri heeft problemen om de bal te vangen. Kuzio met een sublieme pass. Driessens probeert naar een medespeler te passen. Bizacki is nu in balbezit. Bizacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Noriega trapt de bal weg van het doel. Vécsey speelt de bal door. Daar is Boyko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vécsey rent richting de bal. Vécsey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Codrea geeft een hoge lob. Vécsey speelt de bal door. Klungelig pakt Boyko de bal. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cosilla geeft een hoge lob. Cottee is nu in balbezit. Cottee passt de bal met de wreef. Daar is Bizacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacGrath de bal. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Fauchet speelt de bal door. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Boyko is nu in balbezit. Boyko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - LZS Malina 5:5

83e minuut.
Allegri passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Vécsey controleert de bal met de borst. Vécsey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tejchert is nu in balbezit. Tejchert geeft een lange en hoge pass. Ruela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bizacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 58%, LZS Malina 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apator Toruń - LZS Malina 5:5