Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polski Klub *FC LiverpooL*
3 Tactiek ja
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Sosna rent richting de bal. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curatolo onderschept slim de pass. Del Curatolo schiet op doel. Cândido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mursia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Altmeyer kopt de bal weg. Del Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Małkowski de bal onder controle te krijgen. Mursia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polski Klub - *FC LiverpooL* 0:1

18e minuut.
Cândido is nu in balbezit. Del Curatolo verovert de bal door een tackle van achteren. Małkowski rent richting de bal. Del Curatolo onderschept slim de pass. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polski Klub - *FC LiverpooL* 0:2

24e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altmeyer. Pimienta raakt geblesseerd tijdens het duel. Łubkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dutton kopt de bal weg. Małkowski heeft problemen om de bal te vangen. Salajka rent richting de bal. Salajka passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sobek is nu in balbezit. Grzesiuk onderschept slim de pass. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap. Magenta is nu in balbezit. Magenta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dutton onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magenta met een snelle inworp. Del Curatolo geeft de bal voor. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. Mursia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Labak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salajka is nu in balbezit. Salajka passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polski Klub 66%, *FC LiverpooL* 34%.
FC Polski Klub - *FC LiverpooL* 0:2

48e minuut.
Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski passt de bal in één keer door. Del Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ... Dutton probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. Dutton probeert naar een medespeler te passen. Altmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmeyer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Magenta geeft de bal voor. Grzesiuk kopt de bal weg. Cândido heeft problemen om de bal te vangen. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Mursia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polski Klub 55%, *FC LiverpooL* 45%.
FC Polski Klub - *FC LiverpooL* 0:2