Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark LZS Malina
hahaaa Tactiek trtr
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
19 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Rosický passt de bal zonder na te denken. Baumann rent richting de bal. Fauchet is nu in balbezit. Baumann onderschept slim de pass. Baumann geeft een hoge lob. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Baumann kopt de bal weg. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ruela ... Strafschop! Directe rode kaart, Ruela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ruela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rosický raakt geblesseerd tijdens het duel. Czeglédi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 1:0

18e minuut.
Ulej rent richting de bal. Ulej probeert naar een medespeler te passen. Rosický rent richting de bal. Rosický draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 2:0

19e minuut.
Ulej kan de bal niet met de borst controleren. Fauchet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reynoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 3:0

21e minuut.
Daar is Dard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dard speelt de bal door. Baumann rent richting de bal. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 4:0

25e minuut.
Kohoutek probeert naar een medespeler te passen. Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi passt de bal zonder na te denken. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický schiet op doel. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 5:0

38e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Sukhomlinov rent richting de bal. Boyko onderschept slim de pass. Boyko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 5:1

43e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Allegri rent richting de bal. Allegri geeft de bal voor. Boyko springt en kopt de bal. Abramo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 55%, LZS Malina 45%.
Harnaś Tymbark - LZS Malina 5:1

46e minuut.
Crispim komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Allegri passt de bal zonder na te denken. Vécsey is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Crispim ... Strafschop! Crispim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vécsey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allegri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abramo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 5:2

50e minuut.
Ulej met een sublieme pass. Czeglédi met een sublieme pass. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 6:2

54e minuut.
Tamantini verovert de bal door een tackle van achteren. Tamantini geeft een lange en hoge pass. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Rosický is nu in balbezit. Rosický draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
López rent richting de bal. Kohoutek verovert de bal door een tackle van achteren. Kohoutek met een sublieme pass. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tamantini geeft een hoge lob. Rosický kopt de bal weg. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ... Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 7:2

63e minuut.
Ninoiu met een sublieme pass. Vécsey probeert naar een medespeler te passen. Boyko heeft problemen om de bal te vangen. Vécsey rent richting de bal. Vécsey met een sublieme pass. Abramo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Codrea rent richting de bal. Dard is nu in balbezit. Dard passt de bal zonder na te denken. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Noriega bokst de bal weg. Kósa kan de bal niet met de borst controleren. Rosický rent richting de bal. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 8:2

69e minuut.
Baumann rent richting de bal. Baumann passt de bal in één keer door. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ulej probeert naar een medespeler te passen. Dard is nu in balbezit. Dard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baumann de bal. Baumann speelt de bal door. Noriega bokst de bal weg. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 9:2

78e minuut.
Vécsey is nu in balbezit. Vécsey met een sublieme pass. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyko schiet op doel. Abramo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 9:3

79e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon geeft de bal voor. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 10:3

82e minuut.
Boyko met een sublieme pass. Vécsey rent richting de bal. Vécsey probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Czeglédi de bal onder controle te krijgen. Ninoiu kopt de bal weg. Allegri heeft problemen om de bal te vangen. Allegri haalt uit met een fantastische trap. Abramo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Abramo speelt de bal door. Czeglédi kopt de bal weg. Baumann met een sublieme pass. Klungelig pakt Dard de bal. Dard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Noriega trapt de bal weg. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey passt de bal met de wreef. Boyko rent richting de bal. Boyko probeert naar een medespeler te passen. Abramo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Vécsey is nu in balbezit. Vécsey passt de bal in één keer door. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyko haalt uit met een fantastische trap. Abramo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS Malina 10:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 51%, LZS Malina 49%.
Harnaś Tymbark - LZS Malina 10:4