Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC LiverpooL* Jest O.K.
ja Tactiek no.02
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kulewicz geeft een hoge lob. Salajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salajka met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 1:0

12e minuut.
Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Niepokój rent richting de bal. Łubkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łubkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Kulewicz de bal. Magnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnason probeert naar een medespeler te passen. Niepokój rent richting de bal. Niepokój draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brodnicki bokst de bal weg.

18e minuut.
Magnason is nu in balbezit. Magnason probeert naar een medespeler te passen. Grošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój verovert de bal door een tackle van achteren. Niepokój haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gedlich met een sublieme pass. Klungelig pakt Łubkowski de bal. Dačić rent richting de bal. Dačić geeft een lange en hoge pass. Niepokój krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Dačić geeft een hoge lob. Magnason kopt de bal weg. Pimienta heeft problemen om de bal te vangen. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 1:1

37e minuut.
Calvez met de inworp. Alperen is nu in balbezit. Alperen geeft een lange en hoge pass. Grošek heeft problemen om de bal te vangen. Niepokój rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pimienta geeft de bal voor. Grzesiuk kopt de bal weg. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 59%, Jest O.K. 41%.
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 2:1

47e minuut.
Dačić passt de bal in één keer door. Magnason rent richting de bal. Magnason passt de bal met de wreef. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Niepokój schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grošek de bal onder controle te krijgen. Dačić rent richting de bal. Dačić met een sublieme pass. Cuhai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Brodnicki trapt de bal weg van het doel. Kulewicz kopt de bal weg. Pimienta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niepokój rent richting de bal. Niepokój haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 2:2

55e minuut.
Del Curatolo passt de bal in één keer door. Calvez speelt de bal door. Alperen probeert naar een medespeler te passen. Niepokój rent richting de bal. Niepokój schiet op doel. Brodnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Calvez rent richting de bal. Magenta onderschept slim de pass. Magenta passt de bal zonder na te denken. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gedlich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kociniak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Calvez geeft een lange en hoge pass. Alperen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alperen passt de bal met de wreef. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 2:3

81e minuut.
Cuhai speelt de bal door. Salajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salajka speelt de bal door. Del Curatolo rent richting de bal. Del Curatolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 52%, Jest O.K. 48%.
*FC LiverpooL* - Jest O.K. 2:3