Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA Desant
Moja Tactiek L_C
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 44.3
solide Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Vandendriesche geeft een lange en hoge pass. Złomek kopt de bal weg. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Urbaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Desant 1:0

15e minuut.
Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Müniroğlu met de inworp. Rokvić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Rokvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokvić geeft een lange en hoge pass. Alem probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sulowski speelt de bal door. Đurđevac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Açan. Açan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 54%, Desant 46%.
PKS SANKOWIA - Desant 1:0

55e minuut.
Zwolski met een sublieme pass. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Alem ... Strafschop! Alem krijgt een gele kaart. Meister is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sawala neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Urbaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Desant 2:0

58e minuut.
Alem geeft de bal voor. Inworp. Müniroğlu met de inworp. Sawala controleert de bal met de borst. Sawala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Müniroğlu passt de bal zonder na te denken. Rokvić speelt de bal door. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu geeft een hoge lob. Daar is Alem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meister rent richting de bal. Alem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawala kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 41%, Desant 59%.
PKS SANKOWIA - Desant 2:0