Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klucha Team -GROM-
taktyka zwykła Tactiek KFC
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Ribarov passt de bal met de wreef. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tasić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fagula legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - -GROM- 1:0

11e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov geeft de bal voor. Barrios kopt de bal weg. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tatar geeft een hoge lob. Barrios kopt de bal weg. Tasić rent richting de bal. Tasić schiet op doel. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
İlke verovert de bal door een tackle van achteren. İlke geeft een hoge lob. Walliser is nu in balbezit. Walliser haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klucha Team - -GROM- 1:1

29e minuut.
Klok bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagula verovert de bal door een tackle van achteren. Fagula speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... Orczyk bokst de bal weg.

30e minuut.
Tasić passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. Huzior legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huzior krijgt een gele kaart. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fagula legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - -GROM- 2:1

33e minuut.
Fagula is nu in balbezit. Fagula passt de bal met de wreef. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin geeft een lange en hoge pass. Tasić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Huzior kan de bal niet met de borst controleren. Fagula met een sublieme pass. Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Tasić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 41%, -GROM- 59%.
Klucha Team - -GROM- 2:1

46e minuut.
Morote geeft een hoge lob. Lesz kopt de bal weg. Nitecki is nu in balbezit. Walliser onderschept slim de pass. Walliser schiet op doel. Mânzeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ribarov passt de bal met de wreef. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fagula speelt de bal door. Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft de bal voor. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt İlke de bal. Orczyk bokst de bal weg.

82e minuut.
Fagula passt de bal met de wreef. Ribarov geeft een hoge lob. İlke verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Tatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 28%, -GROM- 72%.
Klucha Team - -GROM- 2:1