Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- Klucha Team
KFC Tactiek taktyka zwykła
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
İlke geeft een lange en hoge pass. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki rent richting de bal. Walliser rent richting de bal. Walliser haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu bokst de bal weg. Walliser geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Parentin speelt de bal door. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch passt de bal in één keer door. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Borýsek rent richting de bal. Bloch is nu in balbezit. Bloch passt de bal in één keer door. Tasić rent richting de bal. Tasić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Borýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borýsek passt de bal met de wreef. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. İlke probeert de bal aan de voet te houden. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klok rent richting de bal. Klok geeft een hoge lob. Parentin heeft problemen om de bal te vangen. Parentin geeft de bal voor. Borýsek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft een hoge lob. Tasić kopt de bal weg. Borýsek rent richting de bal. Borýsek schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tasić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borýsek de bal onder controle te krijgen. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:1

22e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Klok rent richting de bal. Parentin onderschept slim de pass. Parentin probeert naar een medespeler te passen. İlke verovert de bal door een tackle van achteren. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tatar kopt de bal weg. Pietrzak met een sublieme pass. Daar is Borýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:2

34e minuut.
Tatar probeert naar een medespeler te passen. Ribarov is nu in balbezit. Morote begaat een overtreding. Morote krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tasić is nu in balbezit. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch passt de bal in één keer door. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:3

38e minuut.
Tatar probeert naar een medespeler te passen. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morote zijn tegenspeler op de grond. Morote krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ribarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribarov met een snel genomen vrije trap. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Orczyk bokst de bal weg.

41e minuut.
Ribarov is nu in balbezit. Ribarov speelt de bal door. Băsescu is nu in balbezit. Borýsek verovert de bal door een tackle van achteren. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:4

44e minuut.
Bloch passt de bal met de wreef. Kriš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribarov. Ribarov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 66%, Klucha Team 34%.
-GROM- - Klucha Team 0:4

47e minuut.
Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Bloch is nu in balbezit. Bloch passt de bal met de wreef. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bloch rent richting de bal. Bloch passt de bal met de wreef. Ribarov speelt de bal door. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tatar onderschept slim de pass. Tatar passt de bal in één keer door. Ribarov rent richting de bal. Ribarov geeft de bal voor. Tasić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:5

63e minuut.
Bloch met een sublieme pass. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin passt de bal met de wreef. Tasić rent richting de bal. Tasić schiet op doel. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Klok begaat een overtreding. Parentin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietrzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribarov geeft een hoge lob. Borýsek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:6

71e minuut.
Pietrzak neemt vlug de vrije trap. Borýsek kopt de bal weg. Daar is İlke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Walliser met een sublieme pass. Caridad onderschept slim de pass. Inworp. Kriš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim geeft de bal voor. Mânzeanu bokst de bal weg.

80e minuut.
Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov passt de bal in één keer door. Borýsek rent richting de bal. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:7

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ribarov neemt de hoekschop. Parentin kopt de bal weg. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov speelt de bal door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Klucha Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 76%, Klucha Team 24%.
-GROM- - Klucha Team 0:8