Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- FC Knyszyn Zamek
KFC Tactiek wyjebista
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Dziewanowski met een sublieme pass. Liendo is nu in balbezit. Met opzet legt Vulpe zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vulpe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vulpe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Lanča geeft een lange en hoge pass. Klok rent richting de bal. Szewc begaat een overtreding. Szewc krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lesz speelt de bal door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een lange en hoge pass. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Walliser passt de bal zonder na te denken. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob. Lesz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szewc rent richting de bal. Huzior verovert de bal door een tackle van achteren. Huzior passt de bal in één keer door. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 1:0

14e minuut.
Huzior rent richting de bal. Huzior met een sublieme pass. Garay geeft een lange en hoge pass. Lesz springt en kopt de bal. Jaime werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 2:0

15e minuut.
Walliser met een sublieme pass. Klungelig pakt Garay de bal. Garay probeert naar een medespeler te passen. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aboim onderschept slim de pass. Aboim geeft een lange en hoge pass. Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szewc rent richting de bal. Aboim verovert de bal door een tackle van achteren. Aboim speelt de bal door. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... Jaime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Aboim speelt de bal door. Lesz rent richting de bal. Lanča bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz onderschept slim de pass. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Garay passt de bal in één keer door. Aboim heeft problemen om de bal te vangen. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jaime trapt de bal weg. Klok kopt de bal weg. Daar is Sümerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Garay probeert naar een medespeler te passen. Aboim is nu in balbezit. Aboim met een sublieme pass. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel. Jaime bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Aboim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lesz kopt de bal weg. Sümerli verovert de bal door een tackle van achteren. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 3:0

40e minuut.
Morote probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huzior passt de bal in één keer door. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jaime met een harde bal richting middenveld. Aboim speelt de bal door. Garay probeert naar een medespeler te passen. Lesz rent richting de bal. Lesz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Huzior kopt de bal weg. Garay is nu in balbezit. Garay passt de bal in één keer door. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 15%, FC Knyszyn Zamek 85%.
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 3:0

47e minuut.
Morote passt de bal met de wreef. Garay is nu in balbezit. Garay geeft een hoge lob. Lesz heeft problemen om de bal te vangen. Lesz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Klungelig pakt Udovičić de bal. Udovičić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klok de bal. Klok geeft de bal voor. Walliser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 4:0

52e minuut.
Sümerli geeft de bal voor. Inworp. Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huzior heeft problemen om de bal te vangen. Huzior geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Aboim onderschept slim de pass. Aboim passt de bal in één keer door. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel. Jaime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 5:0

56e minuut.
Aboim met een sublieme pass. Klungelig pakt Garay de bal. Garay geeft een lange en hoge pass. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay geeft een hoge lob. Tschauner kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garay neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Huzior controleert de bal met de borst. Huzior speelt de bal door. Aboim speelt de bal door. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tschauner trapt de bal weg. Huzior kopt de bal weg. Walliser speelt de bal door. Garay geeft een lange en hoge pass. Lesz springt en kopt de bal. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Aboim speelt de bal door. Tschauner is nu in balbezit. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz schiet op doel. Jaime werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 6:0

66e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Tschauner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aboim is nu in balbezit. Aboim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Morote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim is nu in balbezit. Aboim speelt de bal door. Walliser rent richting de bal. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sümerli is nu in balbezit. Aboim verovert de bal door een tackle van achteren. Aboim geeft een lange en hoge pass. Daar is Walliser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walliser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sümerli onderschept slim de pass. Garay is nu in balbezit. Garay geeft een hoge lob. Aboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dziewanowski passt de bal zonder na te denken. Morote is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tschauner. Morote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morote zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 11%, FC Knyszyn Zamek 89%.
-GROM- - FC Knyszyn Zamek 6:0