Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin ManchesterUn
4-1-3-2 Tactiek NEW
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.1 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Olszański onderschept slim de pass. Olszański passt de bal zonder na te denken. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Welc geeft een hoge lob. Mercedes kopt de bal weg. Szczupak is nu in balbezit. Marquini is nu in balbezit. Marquini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Niewiarowski onderschept slim de pass. Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Nezirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Olszański speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 1:0

35e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński geeft de bal voor. Marquini heeft problemen om de bal te vangen. Marquini schiet op doel. Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 1:1

38e minuut.
Ciubotariu kopt de bal weg. Marquini heeft problemen om de bal te vangen. Eleutério rent richting de bal. Eleutério schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 1:2

42e minuut.
Doliński is nu in balbezit. Petelinek onderschept slim de pass. Erak is nu in balbezit. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Niewiarowski geeft een hoge lob. Inworp. Olszański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petelinek rent richting de bal. Petelinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 46%, ManchesterUn 54%.
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 1:2

48e minuut.
Doliński passt de bal zonder na te denken. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henri. Henri krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doliński geeft een hoge lob. Eleutério is nu in balbezit. Eleutério schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Eleutério controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baogang komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak met een sublieme pass. Olszański rent richting de bal. Olszański geeft de bal voor. Sevim kopt de bal weg. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 2:2

68e minuut.
Doliński geeft de bal voor. Henri rent richting de bal. Marquini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marquini krijgt een gele kaart. Henri raakt geblesseerd tijdens het duel. Balajcza komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doliński geeft een lange en hoge pass. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft de bal voor. Mercedes rent richting de bal. Mercedes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński geeft de bal voor. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini is nu in balbezit. Marquini geeft een hoge lob. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański begaat een overtreding. Olszański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 48%, ManchesterUn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bandyci Szczecin - ManchesterUn 2:2