Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NinjasInPyjamas PBsnipers-Wadowice
Nowa2 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buzić kopt de bal weg. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Carmenate speelt de bal door. Eftimie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Heiskala de bal onder controle te krijgen. Meijer rent richting de bal. Meijer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 60%, PBsnipers-Wadowice 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NinjasInPyjamas - PBsnipers-Wadowice 0:0

55e minuut.
Şoimaru geeft de bal voor. Kormány is nu in balbezit. Meijer verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja passt de bal in één keer door. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz geeft een hoge lob. Eftimie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Şoimaru kopt de bal weg. Pešula rent richting de bal. Pešula speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Kucharčík bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bilski passt de bal zonder na te denken. Bandalovski geeft een lange en hoge pass. Ardıçoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Meijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer draait met de bal, schiet en ... Kucharčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Buzić geeft een hoge lob. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kormány. Kormány krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şoimaru. Woś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Buzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolov rent richting de bal. Manolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - PBsnipers-Wadowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 46%, PBsnipers-Wadowice 54%.
NinjasInPyjamas - PBsnipers-Wadowice 0:1