Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Kurpi Fc Wałków
442-2 Tactiek test
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten adequate
good Passen poor
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Łuczka speelt de bal door. Rongfang rent richting de bal. Met opzet legt Vizio zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vizio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Busse geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rongfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongfang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Bəşirli met een snelle inworp. Łydka met een sublieme pass. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nebera geeft de bal voor. Łuczka is nu in balbezit. Şeitan speelt de bal door. Groblewski rent richting de bal. Groblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Nebera onderschept slim de pass. Nebera passt de bal zonder na te denken. Kontolefteros rent richting de bal. Kontolefteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Łuczka speelt de bal door. Rongfang is nu in balbezit. Rongfang passt de bal in één keer door. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel. Rivas Alvaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nebera met een sublieme pass. Barnák heeft problemen om de bal te vangen. Barnák met een sublieme pass. Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfund geeft een lange en hoge pass. Seress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Kurpi 54%, Fc Wałków 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Kurpi - Fc Wałków 0:0

62e minuut.
Rongfang rent richting de bal. Rongfang geeft de bal voor. Busse probeert de bal aan de voet te houden. Groblewski rent richting de bal. Groblewski schiet op doel. Rivas Alvaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bəşirli verovert de bal door een tackle van achteren. Bəşirli passt de bal met de wreef. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Rivas Alvaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Kurpi - Fc Wałków 0:1

70e minuut.
Łuczka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melani met een snelle inworp. Barnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnák geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rongfang met een snelle inworp. Ościak is nu in balbezit. Ościak speelt de bal door. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski schiet op doel. Rivas Alvaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rongfang speelt de bal door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal met de wreef. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Łydka passt de bal zonder na te denken. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli passt de bal in één keer door. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Kurpi 52%, Fc Wałków 48%.
Duma Kurpi - Fc Wałków 0:1