Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol FC GRZYBEK
433 Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 30.2
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Botero kopt de bal weg. Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lučák rent richting de bal. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel. Jahner probeert de bal aan de voet te houden. Šálka is nu in balbezit. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Benton passt de bal in één keer door. Fidor is nu in balbezit. Lučák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lučák krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Yeniyemiş kopt de bal weg. Rawski is nu in balbezit. Vassetta onderschept slim de pass. Vassetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 0:1

16e minuut.
Zucchetti speelt de bal door. Šálka is nu in balbezit. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ... Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 1:1

18e minuut.
Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti speelt de bal door. Botero rent richting de bal. Botero haalt uit met een fantastische trap. del Solar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerský bokst de bal weg. Šálka rent richting de bal. Paal! Šálka is nu in balbezit. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 2:1

20e minuut.
Lučák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidor is nu in balbezit. Fidor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu passt de bal zonder na te denken. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 3:1

28e minuut.
Bonev probeert naar een medespeler te passen. Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal zonder na te denken. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Šálka is nu in balbezit. Jahner is nu in balbezit. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bercu geeft de bal voor. Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Solar is nu in balbezit. Šálka onderschept slim de pass. Šálka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yeniyemiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guevara komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šálka springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pegas rent richting de bal. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 4:1

41e minuut.
Botero geeft de bal voor. Kerský probeert naar een medespeler te passen. Vincent kopt de bal weg. Šálka is nu in balbezit. Šálka draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vincent kopt de bal weg. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka passt de bal met de wreef. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 36%, FC GRZYBEK 64%.
FC siarkopol - FC GRZYBEK 4:1

49e minuut.
Inworp. Borsari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lučák is nu in balbezit. Benton verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Benton de bal. Benton geeft een hoge lob. Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerský bokst de bal weg. Šálka rent richting de bal. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 5:1

53e minuut.
Klungelig pakt Bercu de bal. Bercu speelt de bal door. Daar is Benton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benton geeft de bal voor. Šálka krijgt zijn hoofd ertegen. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Šálka passt de bal zonder na te denken. Benton rent richting de bal. Benton geeft de bal voor. Šálka is nu in balbezit. Šálka draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šálka is nu in balbezit. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jahner is nu in balbezit. Fidor onderschept slim de pass. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 6:1

58e minuut.
Mobwete komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Benton is nu in balbezit. Benton probeert naar een medespeler te passen. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jahner de bal onder controle te krijgen. Kerský bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Azzaro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Benton rent richting de bal. Benton speelt de bal door. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel. Kerský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 7:1

73e minuut.
Azzaro rent richting de bal. Azzaro probeert naar een medespeler te passen. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 8:1

75e minuut.
Rawski rent richting de bal. Guevara begaat een overtreding. Rawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bercu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šálka is nu in balbezit. Šálka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 9:1

76e minuut.
Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari geeft een lange en hoge pass. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton geeft een lange en hoge pass. Šálka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fidor geeft de bal voor. Šálka heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van del Solar ... Strafschop! Šálka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 10:1

81e minuut.
Benton geeft een hoge lob. Kerský probeert naar een medespeler te passen. Mobwete kopt de bal weg. Fidor rent richting de bal. Fidor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari geeft een lange en hoge pass. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK 11:1

89e minuut.
Doeltrap. Kerský met een harde bal richting middenveld. Bercu kopt de bal weg. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu geeft een lange en hoge pass. Benton rent richting de bal. Benton schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 19%, FC GRZYBEK 81%.
FC siarkopol - FC GRZYBEK 11:1