Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:51
  • Competitiewedstrijd: Liga V.218 [del]
  • Stadion: R22 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6886
FC GRZYBEK Ciuliki Ngine Sopot
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek luźny stolec
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Jahner rent richting de bal. Mai Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Streich passt de bal met de wreef. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

19e minuut.
Streich verovert de bal door een tackle van achteren. Streich speelt de bal door. Nahajło speelt de bal door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jahner verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański passt de bal met de wreef. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheio de Ideia raakt geblesseerd tijdens het duel. Nahajło met een snel genomen vrije trap. Streich kopt de bal weg. Lučák heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vassetta rent richting de bal. Garau verovert de bal door een tackle van achteren. Garau geeft een hoge lob. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Kranich geeft een lange en hoge pass. Daar is Lučák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

36e minuut.
Garau verovert de bal door een tackle van achteren. Garau met een sublieme pass. Lučák is nu in balbezit. Mai Đức onderschept slim de pass. Mai Đức schiet op doel. Lenkiewicz bokst de bal weg. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Lenkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

38e minuut.
Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Lučák onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Streich neemt de hoekschop. Bambrowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Nahajło passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 68%, Ciuliki Ngine Sopot 32%.
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

49e minuut.
Nahajło heeft problemen om de bal te vangen. Nahajło geeft de bal voor. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Lenkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

54e minuut.
Yeniyemiş kopt de bal weg. Streich rent richting de bal. Streich passt de bal met de wreef. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:5

56e minuut.
Lenkiewicz trapt de bal weg van het doel. Fabiański probeert de bal met de borst te controleren. Freire onderschept slim de pass. Freire geeft een lange en hoge pass. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich geeft een lange en hoge pass. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Cheio de Ideia met een snelle inworp. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Lenkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:6

70e minuut.
Lučák geeft de bal voor. Inworp. Streich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức schiet op doel. Lenkiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lučák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Perzanowski passt de bal zonder na te denken. Fabiański met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:7

77e minuut.
Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia onderschept slim de pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fabiański rent richting de bal. Fabiański geeft een hoge lob. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Lenkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:8

85e minuut.
Cheio de Ideia verovert de bal door een tackle van achteren. Cheio de Ideia geeft de bal voor. Robledo controleert de bal met de borst. Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia met een sublieme pass. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:9

87e minuut.
Inworp. Streich met de inworp. Mai Đức probeert de bal met de borst te controleren. Mai Đức schiet op doel. Lučák probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Garau onderschept slim de pass. Garau geeft de bal voor. Daar is Jahner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức schiet op doel. Lenkiewicz bokst de bal weg. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 75%, Ciuliki Ngine Sopot 25%.
FC GRZYBEK - Ciuliki Ngine Sopot 0:9