Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind FC ANIELISKO
5cm+H Tactiek ZamekV2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Silverinha rent richting de bal. Silverinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Irimescu passt de bal zonder na te denken. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Silverinha is nu in balbezit. Silverinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Anh Duy is nu in balbezit. Kovanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovanic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yesyp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yesyp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Halupczok probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - FC ANIELISKO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 43%, FC ANIELISKO 57%.
Where is My Mind - FC ANIELISKO 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgescu met de inworp. Kovanic rent richting de bal. Irimescu verovert de bal door een tackle van achteren. Irimescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Silverinha verovert de bal door een tackle van achteren. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha onderschept slim de pass. Silverinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - FC ANIELISKO 2:0

73e minuut.
Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz speelt de bal door. Storry is nu in balbezit. Storry geeft een lange en hoge pass. Golon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Majcher probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu rent richting de bal. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Anh Duy neemt vlug de vrije trap. Golon kopt de bal weg. Kovanic is nu in balbezit. Kovanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - FC ANIELISKO 2:1

86e minuut.
Irimescu passt de bal in één keer door. Kovanic rent richting de bal. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu geeft een hoge lob. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 43%, FC ANIELISKO 57%.
Where is My Mind - FC ANIELISKO 2:1