Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big DiG Where is My Mind
test Tactiek 5cm+H
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
52 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Aleksandrov met de inworp. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrov is nu in balbezit. Aleksandrov geeft de bal voor. Pruteanu springt en kopt de bal. Raican bokst de bal weg.

7e minuut.
Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aleksandrov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Sike heeft problemen om de bal te vangen. Silverinha rent richting de bal. Silverinha draait met de bal, schiet en ... Raican bokst de bal weg.

29e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal met de wreef. Silverinha is nu in balbezit. Silverinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rybkiewicz onderschept slim de pass. Rybkiewicz met een sublieme pass. Targosz rent richting de bal. Silverinha verovert de bal door een tackle van achteren. Silverinha haalt uit met een fantastische trap. Raican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadarkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pruteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Raican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silverinha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big DiG - Where is My Mind 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big DiG 66%, Where is My Mind 34%.
Big DiG - Where is My Mind 0:1

63e minuut.
Daar is Aloja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veleno onderschept slim de pass. Veleno geeft een lange en hoge pass. Silverinha is nu in balbezit. Silverinha schiet op doel. Raican bokst de bal weg.

69e minuut.
Georgescu passt de bal in één keer door. Silverinha heeft problemen om de bal te vangen. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha onderschept slim de pass. Silverinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pruteanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybkiewicz. Pruteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadarkiewicz met een snel genomen vrije trap. Silverinha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big DiG 60%, Where is My Mind 40%.
Big DiG - Where is My Mind 0:1