Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` Artmedia Poznań
att 433 Tactiek kojaktag2
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Arent passt de bal met de wreef. Tyburski rent richting de bal. Lisień schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lisień naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Gruba kopt de bal weg. Daar is Dworzańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biavati is nu in balbezit. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 1:0

11e minuut.
Pazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzini geeft een hoge lob. Tyburski rent richting de bal. Kitowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowicz draait met de bal, schiet en ... Siedłowski bokst de bal weg.

19e minuut.
Haremza geeft een hoge lob. Tyburski rent richting de bal. Kłos onderschept slim de pass. Kłos schiet op doel. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Iloniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gruba de bal. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gruba passt de bal zonder na te denken. Arent speelt de bal door. Iloniak rent richting de bal. Iloniak geeft een hoge lob. Podgórny krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dworzańczyk geeft de bal voor. Bendt Skov-Nielsen heeft problemen om de bal te vangen. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tupalski de bal onder controle te krijgen. Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Gruba onderschept slim de pass. Gruba geeft een hoge lob. Podgórny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor. Inworp. Tyburski met de inworp. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bankowicz geeft een lange en hoge pass. Dworzańczyk kopt de bal weg. Podgórny rent richting de bal. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Kordecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 2:0

45e minuut.
Dworzańczyk passt de bal in één keer door. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal in één keer door. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 41%, Artmedia Poznań 59%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 2:0

50e minuut.
van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten passt de bal in één keer door. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos onderschept slim de pass. Kłos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
van Zwieten rent richting de bal. Arent verovert de bal door een tackle van achteren. Arent probeert naar een medespeler te passen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Haremza rent richting de bal. Haremza passt de bal met de wreef. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 2:1

62e minuut.
Podgórny is nu in balbezit. van Zwieten verovert de bal door een tackle van achteren. Haremza rent richting de bal. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Trzeciakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tupalski rent richting de bal. Podgórny onderschept slim de pass. Bendt Skov-Nielsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podgórny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gruba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Arent met een sublieme pass. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Podgórny verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Biavati onderschept slim de pass. Biavati speelt de bal door. Tupalski probeert de bal met de borst te controleren. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Pazzini onderschept slim de pass. Pazzini geeft een hoge lob. Kitowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 2:2

90e minuut.
Dworzańczyk heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podgórny. Podgórny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 37%, Artmedia Poznań 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Zagłębie Sosnowiec` - Artmedia Poznań 2:2