Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` Where is My Mind
att 433 Tactiek kotki
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
51 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Wielgus speelt de bal door. Jaworowski rent richting de bal. Việt Thái begaat een overtreding. Việt Thái krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kmieć passt de bal zonder na te denken. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu passt de bal in één keer door. Milanés rent richting de bal. Milanés schiet op doel. Siedłowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Trzeciakiewicz speelt de bal door. Podgórny rent richting de bal. Aleksandrov begaat een overtreding. Aleksandrov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aleksandrov speelt de bal door. Klungelig pakt Arent de bal. Arent geeft een lange en hoge pass. Podgórny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Milanés kopt de bal weg. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu geeft de bal voor. Kmieć rent richting de bal. Kmieć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Where is My Mind 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Aleksandrov de bal. Aleksandrov geeft een hoge lob. Milanés kopt de bal weg. Kmieć is nu in balbezit. Kmieć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés draait met de bal, schiet en ... Siedłowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Wielgus probeert de bal met de borst te controleren. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgus krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wielgus rent richting de bal. Nadarkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadarkiewicz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Aleksandrov met een sublieme pass. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kmieć is nu in balbezit. Kmieć schiet op doel. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 57%, Where is My Mind 43%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Where is My Mind 0:1

52e minuut.
Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu met een sublieme pass. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Where is My Mind 0:2

58e minuut.
Gruba geeft een hoge lob. Podgórny probeert de bal aan de voet te houden. Trzeciakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dworzańczyk rent richting de bal. Dworzańczyk passt de bal in één keer door. Arent probeert naar een medespeler te passen. Iloniak rent richting de bal. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Lorca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Gruba rent richting de bal. Gruba geeft de bal voor. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Podgórny heeft problemen om de bal te vangen. Machida met een sublieme pass. Milanés rent richting de bal. Milanés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Where is My Mind 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 54%, Where is My Mind 46%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Where is My Mind 0:3