Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big DiG MCKS Czeladź
test Tactiek Główna
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten solid
adequate Passen good
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Takeshi geeft een hoge lob. Mrożek rent richting de bal. Mrożek passt de bal in één keer door. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mrożek passt de bal in één keer door. Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike geeft een lange en hoge pass. Koumák is nu in balbezit. Koumák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rakowski neemt de hoekschop. Koumák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Targosz rent richting de bal. Targosz geeft een hoge lob. Booth rent richting de bal. Koumák onderschept slim de pass. Koumák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big DiG - MCKS Czeladź 1:0

31e minuut.
Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sike neemt vlug de vrije trap. Koumák is nu in balbezit. Koumák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big DiG 45%, MCKS Czeladź 55%.
Big DiG - MCKS Czeladź 1:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manukyan komt het veld opgelopen. Toslada komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Booth geeft een hoge lob. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toslada de bal. Toslada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big DiG 58%, MCKS Czeladź 42%.
Big DiG - MCKS Czeladź 1:0