Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` Big DiG
att 433 Tactiek test
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten solid
solid Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Rakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloja rent richting de bal. Aloja geeft de bal voor. Koumák rent richting de bal. Koumák draait met de bal, schiet en ... Siedłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Dworzańczyk rent richting de bal. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Deroo geeft de bal voor. Klungelig pakt Koumák de bal. Koumák draait met de bal, schiet en ... Siedłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Rakowski onderschept slim de pass. Jastrzębski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rakowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koumák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz begaat een overtreding. Gruba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruba komt bij de bal en schiet. Raican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rybkiewicz kopt de bal weg. Podgórny heeft problemen om de bal te vangen. Podgórny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Big DiG 1:0

20e minuut.
Rakowski geeft de bal voor. Koumák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski begaat een overtreding. Jastrzębski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Arent bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumák onderschept slim de pass. Koumák haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębski probeert de bal aan de voet te houden. Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rakowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koumák de bal. Dworzańczyk begaat een overtreding. Koumák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rakowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dworzańczyk speelt de bal door. Aloja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arent. Aloja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aloja kan niet meer verder spelen. Kamieniec komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rakowski geeft de bal voor. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumák bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumák draait met de bal, schiet en ... Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Zagłębie Sosnowiec` - Big DiG 1:1

40e minuut.
Wielgus is nu in balbezit. Wielgus passt de bal met de wreef. Mrożek geeft een hoge lob. Koumák rent richting de bal. Koumák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Trzeciakiewicz speelt de bal door. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski haalt uit met een fantastische trap. Raican probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 57%, Big DiG 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Zagłębie Sosnowiec` - Big DiG 1:1

61e minuut.
Daar is Mrożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba speelt de bal door. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Gruba haalt uit met een fantastische trap. Raican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Iloniak rent richting de bal. Targosz onderschept slim de pass. Targosz geeft de bal voor. Koumák bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bankowicz probeert naar een medespeler te passen. Iloniak geeft een hoge lob. Rybkiewicz is nu in balbezit. Podgórny onderschept slim de pass. Podgórny schiet op doel. Raican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaworowski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 44%, Big DiG 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Zagłębie Sosnowiec` - Big DiG 1:1